Philip Kingsley

Haardokter Philip Kingsley was de bedenker van de term ‘bad hair day’ en was tevens ’s werelds meest gerespecteerde autoriteit op het gebied van haar- en hoofdhuidproblemen. In 1960 opende Philip Kingsley zijn eerste haarkliniek in Londen en in 1977 volgde een kliniek in New York. Maar Philip Kingsley erkende ook de noodzaak om de kloof tussen de wetenschap en de kapper te overbruggen en biedt sinds 1997 met zijn eigen productlijn oplossingen voor de meest extreme haar- en hoofdhuidproblemen.

De producten die in de kliniek worden gebruikt zijn alleen op recept verkrijgbaar, maar de meermaals bekroonde Philip Kingsley retail range is voor iedereen beschikbaar. De haarverzorgingsproducten zijn gebaseerd op het werken met de haartextuur in plaats van de geldende norm van normaal, vet en droog. Het complete haarverzorgingsassortiment bestaat uit shampoos, conditioners, intensieve behandelingen en stylingproducten. De producten zijn specifiek afgestemd op de individuele haartextuur, de persoonlijke behoeftes van de hoofdhuid en de lengte en conditie van het haar. Ze optimaliseren en onderhouden de gezondheid van haar en hoofdhuid.

 

Remember: gezond haar is mooi haar!

Veel beroemdheden zijn fan van Philip Kingsley. Onlangs onthulde Cate Blanchett hoe ze haar haar glamoureus houdt op de dagen dat ze het niet wast: met de One More Day droogshampoo. En als Kate Winslet haar haar wil verwennen, dan gebruikt ze Philip Kingsley Elasticizer.

Exclusieve distributie van de merken:

evo hairPhilip Kingsley, idHAIR en Oi Vita 39.

Wij zijn altijd blij om van u te horen.
Happily Serving Hairdressers.

Happycampers B.V.
Bredewater 16
2715 CA Zoetermeer

info@happy-campers.nl

T. +31 852 01 07 77