Saving ordinary humans from themselves 

evo® is een innovatieve, professionele haar en beauty producten fabrikant met individualiteit en integriteit; een fabrikant die de waarheid spreekt!

Geboren uit de wens om een exclusieve professionele (kappers) productenlijn te produceren (en niet te verkopen als het antwoord op het leven)

evo® steps outside the normal realm of truth-stretching invention in a wake up and smell the coffee crusade of twisted honesty”- om mensen aan het denken te zetten. Vandaar ook de slogan, “saving ordinary humans from themselves”

evo® verpakkingen barsten van de persoonlijkheid.

evo-logo01

 

Luxe producten die vrij zijn van gluten, sulfaten, parabenen, dea, tea en propyleenglycol. evo® producten geven professionele resultaten en behouden tegelijkertijd het respect voor het milieu.

Er zitten geen onnodige, overbodige ingrediënten in; geen denkbeeldig technologieën, geen fabeltjes, geen trucs, geen illusies. 

Alle ingrediënten in evo® formuleringen hebben een functie; niets wordt

alleen toegevoegd om het het etiket mooier te laten klinken.

evo® is found wherever good hairdressers are stocked

evo tools

customised colour maintenance


Fabuloso pro
 

Is een bijzonder kleurproduct in een verzorgende conditioner. Het laat de directe kleurpigmenten achter in de buitenste laag van de haarschacht zonder gebruik te maken van ammonia en peroxide. Dit betekent dat het product het haar niet kan ‘oplichten’, maar het dus ook niet beschadigt. Fabuloso pro verzorgt het het haar juist, doordat je de kleurpigmenten mixt met een conditioner.

Fabuloso pro colour intensifiers 

Mix de negen (chocolate, orange, yellow, blue, violet, green, red, preëren en zwartHoe lichter de haarkleur is voordat je Fabuloso pro aanbrengt, des te intenser het uiteindelijke resultaat. De kleur houdt 8 tot 16 wasbeurten (afhankelijk van de tint en de haarkwaliteit). Met Fabuloso pro kun je alle kleuren mengen die je maar kunt bedenken zonder dat je meteen aan een bepaalde kleur vastzit. Je klant kan dus optimaal met haar kleur variëren en experimenteren!

Gepersonaliseerde kleur conditioner

Ook voor na een kleurservice in de kapsalon is er een repair of volume conditioner voor thuis in een verkoopverpakking van 250 ml. 

Voeg hier de gewenste Fabuloso pro kleurpigmenten aan toe om zo een volledig gepersonaliseerde conditioner te maken, die je klant mee naar huis kan nemen om de haarkleur langer mooi te houden, op te frissen en te intensiveren tussen twee kleurbehandelingen in de kapsalon in.

Exclusieve distributie van de merken:
evo hair, ricaidHAIR en Oi Vita 39

Wij zijn altijd blij om van u te horen.
* Happily Serving Hairdressers!

 

Happy Campers B.V.
Amethistweg 19 2665 NT Bleiswijk

M. info@happy-campers.nl
T. +31 852 01 07 77